Ігри кулінара » Холодні закуски » М'ясні » Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки



Паштет з курячої печінки
Інгредієнти:

Печінка куряча 1 кг

Морква 4 шт

Лук ріпчаста 1 шт

Лук порей 1 шт

часник 1 великий зубок

Базилік

чебрець

Коньяк 3 ст .л

Масло вершкове 50 гр для смаження і 150 гр для паштету

Мускатний горіх

Кордом

Трави сухі

Сіль

Перець

Як приготувати

На сковорідці розтопити масло обсмажити ріпчасту цибулю і чеснок.Всипать нарубані трави і цибулю порей. Додати моркву. Загасити 5 мін.Всипать печінку і приправити спеціями. Обсмажити до готовності. Влити коньяк і злегка згасити .Пюріровать в блендері з додаванням масла.Переложіть в контейнер або форму полити зверху розтопленим маслом і поставити в холодильник для застигання


Покрокові фото рецепта:

Паштет з курячої печінкиПаштет з курячої печінки Паштет з курячої печінкиПаштет з курячої печінкиПаштет з курячої печінкиПаштет з курячої печінкиПаштет з курячої печінкиПаштет з курячої печінкиПаштет з курячої печінки

Паштет зверху можна полити фруктовим або ягідним желе .Получается приємна родзинка