Паштет з курячої печінки

Інгредієнти:
Печінка куряча 1 кг
Морква 4 шт
Лук ріпчаста 1 шт
Лук порей 1 шт
часник 1 великий зубок
Базилік
чебрець
Коньяк 3 ст .л
Масло вершкове 50 гр для смаження і 150 гр для паштету
Мускатний горіх
Кордом
Трави сухі
Сіль
Перець
Як приготуватиНа сковорідці розтопити масло обсмажити ріпчасту цибулю і чеснок.Всипать нарубані трави і цибулю порей. Додати моркву. Загасити 5 мін.Всипать печінку і приправити спеціями. Обсмажити до готовності. Влити коньяк і злегка згасити .Пюріровать в блендері з додаванням масла.Переложіть в контейнер або форму полити зверху розтопленим маслом і поставити в холодильник для застигання
Покрокові фото рецепта:









Паштет зверху можна полити фруктовим або ягідним желе .Получается приємна родзинка