Кокосові капкейки

Інгредієнти:
250 г борошна (1 + 3/4 чашки)
2 ч.л. розпушувача
1/2 ч.л солі
1/2 чашки кокосової стружки (зважити забула, це 125 мл)
170 г вершкового масла кімнатної температури ( 3/4 чашки або 1,5 палички. 1 паличка=113 г)
270 г цукру (1 + 1/3 чашки)
2 великих цілих яйця + 2 білка кімнатної температури
1,5 ч.л ванільного екстракту
175 мл кокосового молока (3/4 чашки)
Для крему:
я робила за своїм розсудом, регулювала солодкість і консистенцію
250 г вершкового сиру
100 г цукрової пудри
Приблизно 4 ст.ложки кокосового молока (треба стільки, щоб розм'якшити масу, але і не зробити її рідкої)
Як приготуватиЗмішати разом просіяне борошно, сіль, розпушувач, кокосову стружку
На середній швидкості збити масло з цукром, поки маса не стане світлою і пишною. Поступово вбити яйця і білок, добре збиваючи після кожного додавання. Додати ванільний екстракт. Продовжуючи збивати на маленькій швидкості, в три прийоми (добре перемішувати в проміжках) додати муку і кокосове молоко.
Заповнити паперові формочки на 2/3 масою і помістити в розігріту до 180 С духовку до сухої сірники (приблизно на 20 хв.)
Кексики остудити.
Для крему змішати (я використовувала просто вилку) вершковий сир з цукровою пудрою, потім додати кокосове молоко.
За допомогою підручних інструментів нанести на капкейки шапочку з крему і рясно посипати кокосовою стружной!