Ігри кулінара » Випічка » Кекси і мафіни » Кокосові капкейки

Кокосові капкейки



Кокосові капкейкі
Інгредієнти:

250 г борошна (1 + 3/4 чашки)

2 ч.л. розпушувача

1/2 ч.л солі

1/2 чашки кокосової стружки (зважити забула, це 125 мл)

170 г вершкового масла кімнатної температури ( 3/4 чашки або 1,5 палички. 1 паличка=113 г)

270 г цукру (1 + 1/3 чашки)

2 великих цілих яйця + 2 білка кімнатної температури

1,5 ч.л ванільного екстракту

175 мл кокосового молока (3/4 чашки)

Для крему:

я робила за своїм розсудом, регулювала солодкість і консистенцію

250 г вершкового сиру

100 г цукрової пудри

Приблизно 4 ст.ложки кокосового молока (треба стільки, щоб розм'якшити масу, але і не зробити її рідкої)

Як приготувати

Змішати разом просіяне борошно, сіль, розпушувач, кокосову стружку

На середній швидкості збити масло з цукром, поки маса не стане світлою і пишною. Поступово вбити яйця і білок, добре збиваючи після кожного додавання. Додати ванільний екстракт. Продовжуючи збивати на маленькій швидкості, в три прийоми (добре перемішувати в проміжках) додати муку і кокосове молоко.

Заповнити паперові формочки на 2/3 масою і помістити в розігріту до 180 С духовку до сухої сірники (приблизно на 20 хв.)

Кексики остудити.

Для крему змішати (я використовувала просто вилку) вершковий сир з цукровою пудрою, потім додати кокосове молоко.

За допомогою підручних інструментів нанести на капкейки шапочку з крему і рясно посипати кокосовою стружной!